Osallistujat

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta (myös joukkueilmoittautumiset)

Ilmoittautuminen: KiipFit Trail Run 11,8 km KiipFit Trail Run 22,5 km KiipFit Trail Run 45 km
31.5.2021 mennessä 35 e (Juoksija- tai S-Etukortti 30 e) 45 e (Juoksija- tai S-Etukortti 40 e) 55 e (Juoksija- tai S-Etukortti 50 e)
7.9.2021 mennessä 40 e (Juoksija- tai S-Etukortti 35 e) 50 e (Juoksija- tai S-Etukortti 45 e) 60 e (Juoksija- tai S-Etukortti 55 e)
Jälki-ilmoittautuminen 55 e 55 e 65 e

Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 7.9.2021.

Jälki-ilmoittautuminen kisakansliassa viimeistään 1,5 tuntia eli 90 minuuttia ennen kyseisen lähdön starttia.
Kisakanslia on avoinna perjantai-iltana 10.9. klo 18–19.15 ja lauantaina 11.9. klo 9.30–16.

Ilmoittaudu mukaan

Alennukset yksittäisille juoksijoille
Juoksija- tai S-Etukortilla 5 euron alennus osallistumishinnoista 7.9.2021 saakka. Vain yksi alennus/osallistuja huomioidaan. Ryhmäilmoittautumisiin ei Juoksija- tai S-Etukortti-alennuksia.

Joukkuekilpailu
KiipFIT Trail Run -juoksuun voi osallistua myös joukkueittain. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan vähintään nelihenkisin joukkuein ja paremmuusjärjestys muodostuu neljän nopeimman yhteisajasta.

Joukkue voi olla seka-, mies- tai naisjoukkue ja se voi koostua eri sarjojen juoksijoista. Jos yrityksellä on enemmän kuin neljä juoksijaa, niin neljä nopeinta muodostavat ykkösjoukkueen, seuraavat kakkosjoukkueen jne. Joukkuekilpailuun voivat ottaa osaa esimerkiksi yritys-, kaveri- ja harrasteporukat.

Joukkuekilpailun voittanut joukkue saa palkinnoksi osallistumisen neljälle vuoden 2022 KiipFIT Trail Run -tapahtumaan.

Ryhmähinnat joukkueille, juoksuryhmille ja firmaporukoille
Ryhmille 8–16 osallistujaa (2–4 joukkuetta) 10 prosentin alennus osallistumismaksuista. 17 osallistujaa tai enemmän sopimuksen mukaan. Itse maksavien ryhmät ja alle 8 osallistujan ryhmät voivat ilmoittautua normaalisti ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ilmoittautumismaksu sisältää 
Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisen tapahtumaan, osallistumismitalin, tuotekassin, huollon reitillä, pukuhuone-, suihku-, sauna- ja uimahallipalvelu sekä lauantain kilpailuissa maittavan ja runsaan pastaruokailun noutopöydästä juoksun jälkeen. Huomioithan, että jälki-ilmoittautuneille ruokailulipukkeita on rajoitetusti.

Tuhannelle ensimmäiseksi osallistumisensa varmistaneelle ja kilpailunumeronsa noutaneelle runsas tuotekassi.

Palkinnot
Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan.

Majoittuminen
Majoitu kilpailupaikalla! Kiipulan Guest House tarjoaa tasokasta ja edullista majoitusta. Katso lisää tämän linkin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Pystyt maksamaan uudessa ilmoittautumisjärjestelmässä osallistumisesi arvoseteleillä 31.12.2020 saakka. Seuraa ilmoittautumisjärjestelmän ohjeita!

Osallistumismaksun voit maksaa myös Edenred-virkeseteleillä tai -mobiilimaksulla, Smartum-seteleillä ja verkkomaksulla, Tyky-kuntoseteleillä, Eazybreak-maksulla tai ePassilla.

Huomioithan, että lähettämiesi arvoseteleiden tulee kattaa koko osallistumismaksusi tai jäljelle jäävä osa tulee maksaa käteisenä. Arvoseteleistä ei saa palauttaa rahaa, jos lähetät niitä yli osallistumismaksusumman verran. Maksun voi kuitenkin maksaa seteleillä, vaikka maksu ei mene tasan setelin arvon kanssa, mutta silloin setelien arvon tulee ylittää osallistumismaksun suuruus. Tarkistathan, että seteleillä on vielä voimassaoloaikaa!

Ensi vuonna setelimuotoiset liikunta- ja kulttuuriedut poistuvat maksutavoistamme kokonaan ja siirrymme sujuviin, sähköisiin maksutapoihin. Ensi vuonna ilmoittautumisessamme ovat käytössä Smartumin, ePassin ja Eazybreakin maksunapit.

Emme ota vastaan paperisia arvoseteleitä enää tammikuussa, joten jos niitä vielä jemmassa, kannattaa ne hyödyntää ilmoittautumalla viimeistään 31.12.2020.

 


KILPAILIJAOHJE 2020

Tapahtumapaikalla lisätietoja kisakansliasta ja toimitsijoilta.

Ajo-ohjeet ja Kiipulan aluekartta

Varmista osallistumisesi kisakansliaan viimeistään tuntia (60  min) ennen starttia!

Kisakanslia sijaitsee Kiipulan aikuiskoulutuskeskuksen aulassa (opasteet, aluekartassa nro 7).

Kisakanslia on avoinna
pe klo 18–19.15
la klo 9.30–16

Tavara/arvotavarasäilytys
Mahdollisuus vartioituun ja maksuttomaan tavarasäilytykseen on järjestetty kisakanslian yhteyteen.

Lähtö- ja maalialue
Seuraa tapahtuma-alueen opasteita lähtö- ja maalialueelle. Voit myös aina kääntyä toimitsijoidemme puoleen, he auttavat sinua mielellään tapahtumaan liittyvissä asioissa. Tunnistat heidät KiipFIT-toimitsijakortista tai keltaisesta turvaliivistä.

Vakuutus
Kilpailijat kilpailevat omalla vastuullaan. Kilpailunjärjestäjällä on tapahtuman vastuuvakuutus, mutta järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Kilpailijoille suositellaan omaa urheilu- tai tapaturmavakuutusta, joka kattaa maastokilpailuihin osallistumisen.

KiipFIT Trail Run 21,3 km

 • Lähtö lauantaina klo 12.00
 • Reitin voit kiertää juosten tai kävellen.
 • Reitillä on viisi huoltopistettä + yksi huolto maalissa.
 • Huoltopisteillä ja reitinvalvojilla on mukanaan jätepusseja. Esim. käytetyt geelipussit ja muut roskat toivomme heitettävän reitinvalvojille tai huoltopisteisiin. Huoltopisteiden jälkeen on myös roskikset. Ethän heitä roskia metsään!
 • Kaikille osallistujille otetaan aika.
 • Kaikille osallistujille osallistumismitali. Sarjojen kolme parasta palkitaan.
 • Matkalla on myöa joukkuekilpailu. Katso lisätietoja täältä.

KiipFIT Trail Run 10,6 km

 • Lähtö lauantaina klo 12.30 lähtölaukauksella.
 • Reitin voit kiertää juosten, kävellen tai sauvakävellen.
 • Reitillä on kaksi huoltopistettä + huolto maalissa.
 • Huoltopisteillä ja reitinvalvojilla on mukanaan jätepusseja. Esim. käytetyt geelipussit ja muut roskat toivomme heitettävän reitinvalvojille tai huoltopisteisiin. Huoltopisteiden jälkeen on myös roskikset. Ethän heitä roskia metsään!
 • Kaikille osallistujille otetaan aika.
 • Kaikille osallistujille osallistumismitali. Kilpasarjojen kolme parasta palkitaan.
 • Kympillä on myöa joukkuekilpailu. Katso lisätietoja täältä.

Ohjeet ja säännöt kilpailun aikana

 • Kilpailijalla tulee olla numerolappu kiinnitettynä rintaan tai muualle etupuolelle esim. reiteen näkyvälle paikalle. Tulos saadaan tunnistamalla kilpailija maalissa visuaalisesti numerosta.
 • Reitti on merkitty maastoon OP:n nauhoin ja reitillä on myös valvojia/opastajia. Jos sää on ollut kostea, suopätkä saattaa olla normaalia märempi – sukkien kastuminen on todennäköistä.
 • Reitillä on kaksi (Maastokymppi) tai neljä (KiipFIT Trail Run) huoltopistettä. Mukanasi voi olla omaa evästä (esim. geeliä tai patukoita). Näiden eväiden kääreet ja roskat tulee laittaa huoltopisteellä olevaan roska-astiaan; luontoon ei saa jäädä roskia. Huoltopisteiden jälkeen on myös roskikset, ethän heitä roskia metsään!
 • Kilpailureitti on maastopohjaltaan ja profiililtaan vaativa, mikä matkan aiheuttamaan väsymykseen yhdistettynä altistaa loukkaantumisille. Huomioi siis tilannenopeus maaston mukaan. Ensiavun saaminen reitille kestää pidempään kuin tavallisissa juoksutapahtumissa. Järjestäjien ensiapuvalmiuden lisäksi kilpailijoilta edellytetään omatoimisuutta ja ripeää toimintaa tilanteissa, joissa ensiapua tarvitaan. Kilpailija on velvollinen auttamaan muita osanottajia, mikäli nämä tarvitsevat ensiapua. Hätätilanteessa osallistujan on asetettava kilpakumppanin auttaminen oman kilpailusuorituksen edelle.
 • Vakavissa loukkaantumistilanteissa on ensin soitettava yleiseen hätänumeroon 112 ja sen jälkeen ilmoitettava järjestäjille.

Reilu peli

 • Osallistujilta edellytetään reilua peliä kanssakilpailijoita kohtaan. Ohitustilanteessa anna tilaa, jos pyydetään tai pyydä tilaa, jos sitä tarvitset.

Keskeyttäminen

 • Kiireettömissä keskeyttämistapauksissa on ilmoittauduttava huoltopisteeseen, josta raatotaksi korjaa keskeyttäneet päivän mittaan. Toinen vaihtoehto on kulkea omin jaloin oikoreittejä maaliin.
 • Järjestäjille on aina ilmoitettava keskeyttämisestä maalissa.

Sauna- ja uimahallipalvelut
Osallistujat voivat suorituksen jälkeen virkistäytyä Kiipulan saunatiloissa (aluekartan nro 5). Käytettävissä on myös uimahalli, jossa on valvonta. Valvojat myös varmistavat, ettei sallittu käyttäjämäärä ylity. Varaudu hetkelliseen odottamiseen mahdollisessa ruuhkatilanteessa. Saunatilat ovat avoinna lauantaina klo 12–17. Tiloihin on opastus maalialueen läheisyydestä. Ilmoittautumismaksuun sisältyy peseytymismahdollisuus ja myös uimahallimaksu.

Ruokailu
Osallistujille tarjotaan Kiipulan Rustholli-ruokalassa (aluekartan nro 3) maittava pasta-ateria. KiipFIT-lounas on tarjolla lauantaina klo 10.30–17.30. Ruokalipun saat ilmoittautumisen yhteydessä ja ruokailu noutopöydästä sisältyy ilmoittautumismaksuun. .

Myös huoltojoukot voivat ruokailla Kiipulassa. Ruokalippuja myydään Rustholli-ruokalassa ulkopuolisille ilman ennakkovarausta. Ruoka maksetaan suoraan ruokalaan syömään tullessa. Ruokaa valmistetaan kuitenkin rajoitetusti!

Aikuisten ruoka maksaa ulkopuolisilta 8,50 ja lasten (2–12-v.) 4,25 euroa. Tällä saat herkullisen ja monipuolisen pasta-aterian noutopöydästä lisukkeineen.

Huom: Muistathan ilmoittaa erityisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella!

Wc-tilat
Kiipulan alueella on useita wc-tiloja tapahtumaan osallistuvien käytössä. Konttilan laavulla (reitin varrella) on käytettävissä puucee.

Jätehuolto
Huoltopisteillä ja reitinvalvojilla on mukanaan jätepusseja. Esim. käytetyt geelipussit ja muut roskat voi heittää reitinvalvojille tai jättää huoltopisteisiin. Huoltopisteiden jälkeen on myös roskikset, ethän heitä roskia metsään!

Vakuutukset ja osallistumisen peruuttaminen
Juoksijoita ei ole vakuutettu. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Osallistumismaksuja ei palauteta missään tapauksessa, mutta osallistumisen siirto seuraavan vuoden tapahtumaan on mahdollista (lääkärintodistus).

Majoitus Kiipulassa

Kiipulan majoituspaketit sisältävät mm. saunan, allasosaston ja kuntosalin käytön sekä aamupalan.

Tiedustelut ja varaukset: Majoitus, Kiipula Guest House, puh. 040 4563 060, kiipula.guesthouse@kiipula.fi

Tuotekassi ja näytejakelu

KiipFIT-tapahtuman varmistamisen yhteydssä jaetaan tuotekassit (yksi/osallistuja). Kassista tulee jälleen löytymään mukavia ja hyödyllisiä näytteitä erilaisista tuotteista. Jälki-ilmoittautuneille on varattu rajoitettu määrä kasseja.

Tuotekassissa mukana seuraavat tuotteet vuonna 2020:

Jordan, Magnesium-näyte, Icepower-näyte, Gainomax (palautusjuoma/patukka), Alpen-patukka, Elovena-välipalakeksi, Nutrilett-ateriankorvike (Tasty Tropical), maitohappobakteerinäyt, Risi Frutti, Nick´s kexbar, Lakumix-valkosuklaa, Salvequick-rakkolaastari, Nicks Peanut Fudge, Lohilo-proteiinipatukka, Maxim-palautumisjuoma, Blistex-huulirasva ja Hermesetas.


REITIT
Faktat

– Lähtö klo 12.30
– Metsäpolkua 5,9 km
– Kuntopolkua 5,1 km
– Suota 0,8 km
– Nousua 520 m
– Reitin varrella on järjestäjän puolesta kaksi huoltopistettä
Matkat mitattu kartta-aineistosta

Total distance: 11797 m
Download file: KiipFitTrailRun_lyhyt.GPX
Faktat

– Lähtö klo 12.00
– Metsäpolkua 14,6 km
– Kuntopolkua 7 km
– Suota 0,8 km
– Nousua 1085 m
– Reitin varrella on järjestäjän puolesta neljä huoltopistettä.
Matkat mitattu kartta-aineistosta

Total distance: 22428 m
Download file: KiipFitTrailRun_pitka.GPX
Faktat

– Lähtö klo 10.00
– Metsäpolkua 29,2 km
– Kuntopolkua 14 km
– Suota 1,6 km
– Nousua 2170 m
– Reitin varrella on järjestäjän puolesta kahdeksan huoltopistettä
– 45 kilometriä kiertää kaksi kertaa 22,5 kilometrin kierroksen
– Toiselle kierrokselle lähtö sulkeutuu klo 14.00
– Maali sulkeutuu klo 18.30
Matkat mitattu kartta-aineistosta

Total distance: 22428 m
Download file: KiipFitTrailRun_pitka.GPX