Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta (myös joukkueilmoittautumiset)

Ilmoittautuminen: KiipFit Trail Run 11,8 km KiipFit Trail Run 22,5 km KiipFit Trail Run 45 km
31.5.2021 mennessä 35 e (Juoksija- tai S-Etukortti 30 e) 45 e (Juoksija- tai S-Etukortti 40 e) 55 e (Juoksija- tai S-Etukortti 50 e)
7.9.2021 mennessä 40 e (Juoksija- tai S-Etukortti 35 e) 50 e (Juoksija- tai S-Etukortti 45 e) 60 e (Juoksija- tai S-Etukortti 55 e)
Jälki-ilmoittautuminen 55 e 55 e 65 e

Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 7.9.2021.

Jälki-ilmoittautuminen kisakansliassa viimeistään 1,5 tuntia eli 90 minuuttia ennen kyseisen lähdön starttia.
Kisakanslia on avoinna perjantai-iltana 10.9. klo 18–19.15 ja lauantaina 11.9. klo 9.30–16.

Ilmoittaudu mukaan

Alennukset yksittäisille juoksijoille
Juoksija- tai S-Etukortilla 5 euron alennus osallistumishinnoista 7.9.2021 saakka. Vain yksi alennus/osallistuja huomioidaan. Ryhmäilmoittautumisiin ei Juoksija- tai S-Etukortti-alennuksia.

Joukkuekilpailu
KiipFIT Trail Run -juoksuun voi osallistua myös joukkueittain. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan vähintään nelihenkisin joukkuein ja paremmuusjärjestys muodostuu neljän nopeimman yhteisajasta.

Joukkue voi olla seka-, mies- tai naisjoukkue ja se voi koostua eri sarjojen juoksijoista. Jos yrityksellä on enemmän kuin neljä juoksijaa, niin neljä nopeinta muodostavat ykkösjoukkueen, seuraavat kakkosjoukkueen jne. Joukkuekilpailuun voivat ottaa osaa esimerkiksi yritys-, kaveri- ja harrasteporukat.

Joukkuekilpailun voittanut joukkue saa palkinnoksi osallistumisen neljälle vuoden 2022 KiipFIT Trail Run -tapahtumaan.

Ryhmähinnat joukkueille, juoksuryhmille ja firmaporukoille
Ryhmille 8–16 osallistujaa (2–4 joukkuetta) 10 prosentin alennus osallistumismaksuista. 17 osallistujaa tai enemmän sopimuksen mukaan. Itse maksavien ryhmät ja alle 8 osallistujan ryhmät voivat ilmoittautua normaalisti ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ilmoittautumismaksu sisältää 
Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisen tapahtumaan, osallistumismitalin, tuotekassin, huollon reitillä, pukuhuone-, suihku-, sauna- ja uimahallipalvelu sekä lauantain kilpailuissa maittavan ja runsaan pastaruokailun noutopöydästä juoksun jälkeen. Huomioithan, että jälki-ilmoittautuneille ruokailulipukkeita on rajoitetusti.

Tuhannelle ensimmäiseksi osallistumisensa varmistaneelle ja kilpailunumeronsa noutaneelle runsas tuotekassi.

Palkinnot
Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan.

Majoittuminen
Majoitu kilpailupaikalla! Kiipulan Guest House tarjoaa tasokasta ja edullista majoitusta. Katso lisää tämän linkin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Pystyt maksamaan uudessa ilmoittautumisjärjestelmässä osallistumisesi arvoseteleillä 31.12.2020 saakka. Seuraa ilmoittautumisjärjestelmän ohjeita!

Osallistumismaksun voit maksaa myös Edenred-virkeseteleillä tai -mobiilimaksulla, Smartum-seteleillä ja verkkomaksulla, Tyky-kuntoseteleillä, Eazybreak-maksulla tai ePassilla.

Huomioithan, että lähettämiesi arvoseteleiden tulee kattaa koko osallistumismaksusi tai jäljelle jäävä osa tulee maksaa käteisenä. Arvoseteleistä ei saa palauttaa rahaa, jos lähetät niitä yli osallistumismaksusumman verran. Maksun voi kuitenkin maksaa seteleillä, vaikka maksu ei mene tasan setelin arvon kanssa, mutta silloin setelien arvon tulee ylittää osallistumismaksun suuruus. Tarkistathan, että seteleillä on vielä voimassaoloaikaa!

Ensi vuonna setelimuotoiset liikunta- ja kulttuuriedut poistuvat maksutavoistamme kokonaan ja siirrymme sujuviin, sähköisiin maksutapoihin. Ensi vuonna ilmoittautumisessamme ovat käytössä Smartumin, ePassin ja Eazybreakin maksunapit.

Emme ota vastaan paperisia arvoseteleitä enää tammikuussa, joten jos niitä vielä jemmassa, kannattaa ne hyödyntää ilmoittautumalla viimeistään 31.12.2020.