Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lauantain 11.5.2024 tapahtumaan tämän linkin kautta (myös joukkueilmoittautumiset)

ILMOITTAUTUMINEN 2024
Ilmoittautuminen: KiipFit Trail Run 11,8 km KiipFit Trail Run 22,5 km KiipFit Trail Run 45 km
31.1.2024 mennessä 45 e (Juoksija- tai S-Etukortti 40 e) 55 e (Juoksija- tai S-Etukortti 50 e) 65 e (Juoksija- tai S-Etukortti 60 e)
Jälki-ilmoittautuminen 65 e 65 e 75 e

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 8.5.2024

Jälki-ilmoittautuminen kisakansliassa viimeistään 1,5 tuntia eli 90 minuuttia ennen kyseisen lähdön starttia.
Kisakanslia on avoinna perjantai-iltana 10.5. klo 18–19.15 ja kilpailupäivänä lauantaina 11.5. klo 8.30–16.

Alennukset yksittäisille juoksijoille
Juoksija- tai S-Etukortilla 5 euron alennus osallistumishinnoista 8.5.2024 saakka. Vain yksi alennus/osallistuja huomioidaan. Ryhmäilmoittautumisiin ei Juoksija- tai S-Etukortti-alennuksia.

Joukkuekilpailu
KiipFIT Trail Run -juoksuun voi osallistua myös joukkueittain. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan vähintään nelihenkisin joukkuein ja paremmuusjärjestys muodostuu neljän nopeimman yhteisajasta.

Joukkue voi olla seka-, mies- tai naisjoukkue ja se voi koostua eri sarjojen juoksijoista. Jos yrityksellä on enemmän kuin neljä juoksijaa, niin neljä nopeinta muodostavat ykkösjoukkueen, seuraavat kakkosjoukkueen jne. Joukkuekilpailuun voivat ottaa osaa esimerkiksi yritys-, kaveri- ja harrasteporukat.

Tarkennus
Joukkuekilpailussa voi olla juoksijoita eri sarjoissa, mutta heidän tulee juosta sama matka.

Joukkuekilpailun voittanut joukkue saa palkinnoksi osallistumisen neljälle vuoden 2025 KiipFIT Trail Run -tapahtumaan.

Ryhmähinnat joukkueille, juoksuryhmille ja firmaporukoille
Ryhmille 8–16 osallistujaa (2–4 joukkuetta) 10 prosentin alennus osallistumismaksuista. 17 osallistujaa tai enemmän sopimuksen mukaan. Itse maksavien ryhmät ja alle 8 osallistujan ryhmät voivat ilmoittautua normaalisti ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ilmoittautumismaksu sisältää
Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisen tapahtumaan, osallistumismitalin, t-paidan, huollon reitillä, pukuhuone-, suihku-, sauna- ja uimahallipalvelut sekä maittavan ja runsaan pastaruokailun noutopöydästä juoksun jälkeen. Huomioithan, että jälki-ilmoittautuneille ruokailulipukkeita on rajoitetusti.

Palkinnot
Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan.

Pystyt maksamaan uudessa ilmoittautumisjärjestelmässä osallistumisesi liikuntaeduilla

Setelimuotoiset liikunta- ja kulttuuriedut ovat poistuneet maksutavoistamme ja olemme siirtyneet sujuviin, sähköisiin maksutapoihin. Liikuntaeduista ilmoittautumisessa ovat käytössä Smartumin, ePassin ja Eazybreakin maksunapit.

Kisapaikalla 10.–11.5. tehtävän jälki-ilmoittaumisen voi ainakin toistaiseksi (tilanne 19.12.2023) maksaa myös Edenredin tai Smartumin arvoseteleillä, Tyky-kuntoseteleillä tai käteisellä.

Huomioithan, että jälki-ilmoittautumisessa arvoseteleiden tulee kattaa koko osallistumismaksusi tai jäljelle jäävä osa tulee maksaa käteisenä. Tarkistathan, että seteleillä on vielä voimassaoloaikaa!