Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tästä

Laskutettavat joukkueilmoittautumiset tästä

Valitettavasti joudumme perumaan Yöjuoksun, vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Ilmoittautuminen:Trail Run Yöjuoksu 10,6 kmTrail Run 21,3 kmTrail Run 10,6 kmYöjuoksu
+ 21,3 km
Yöjuoksu
+ 10,6 km
6.6.2019 mennessä30 e (JK 25 e)40 e (JK 35 e)30 e (JK 25 e)60 e (JK 55 e)50 e (JK 45 e)
11.9.2019 mennessä35 e (JK 30 e)45 e (JK 40 e)35 e (JK 30 e)65 e (JK 60 e)55 e (JK 50 e)
Jälki-ilmoittautuminen40 e55 e45 e

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 11.9.2019.
Jälki-ilmoittautuminen kisakansliassa viimeistään 1,5 tuntia eli 90 minuuttia ennen kyseisen lähdön starttia.
Kisakanslia on avoinna perjantai-iltana 13.9. klo 18-19.15 ja lauantaina 14.9. klo 9.30–16.

Ilmoittaudu mukaan

Alennukset yksittäisille juoksijoille
Juoksija- tai S-Etukortilla 5 euron alennus osallistumishinnoista 11.9.2019 saakka. Vain yksi alennus/osallistuja huomioidaan. Ryhmäilmoittautumisiin ei alennuksia.

KiipFit Trail Run -juoksuun ja Maastokympille joukkuekilpailu
KiipFIT Trail Run -juoksuun ja Maastokympille voi osallistua nyt myös joukkueittain. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan vähintään nelihenkisin joukkuein ja paremmuusjärjestys muodostuu neljän nopeimman yhteisajasta.

Joukkue voi olla seka-, mies- tai naisjoukkue ja se voi koostua eri sarjojen juoksijoista. Jos yrityksellä on enemmän kuin neljä juoksijaa, niin neljä nopeinta muodostavat ykkösjoukkueen, seuraavat kakkosjoukkueen jne. Joukkuekilpailuun voivat ottaa osaa esimerkiksi yritys-, kaveri- ja harrasteporukat.

Joukkuekilpailun voittanut joukkue saa palkinnoksi osallistumisen neljälle vuoden 2020 KiipFIT Trail Run -tapahtumaan ja kunniakirjan.

Ryhmähinnat joukkueille, juoksuryhmille ja firmaporukoille
Ryhmille 8–16 osallistujaa (2–4 joukkuetta) 10 prosentin alennus osallistumismaksuista. 17 osallistujaa tai enemmän sopimuksen mukaan. Itse maksavien ryhmät ja alle 8 osallistujan ryhmät voivat ilmoittautua normaalisti ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Yrityksiltä laskutettavat ryhmät voivat ilmoittautua tämän linkin kautta.

Ilmoittautumismaksu sisältää 
Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisen tapahtumaan, osallistumismitalin, huollon reitillä, pukuhuone-, suihku-, sauna- ja uimahallipalvelu sekä lauantain kilpailuissa maittavan ja runsaan pastaruokailun noutopöydästä juoksun jälkeen. Huomioithan, että jälki-ilmoittautuneille ruokailulipukkeita on rajoitetusti.

Tuhannelle ensimmäiseksi osallistumisensa varmistaneelle ja kilpailunumeronsa noutaneelle runsas tuotekassi.

Palkinnot
Kilpasarjoissa kolme parasta palkitaan.

Tervetuloa mukaan!

Pystyt maksamaan uudessa ilmoittautumisjärjestelmässä osallistumisesi arvoseteleillä. Seuraa ilmoittautumisjärjestelmän ohjeita!

Osallistumismaksun voit maksaa myös Edenred-virkeseteleillä tai -mobiilimaksulla, Smartum-seteleillä ja verkkomaksulla, Tyky-kuntoseteleillä, Eazybreak-maksulla tai ePassilla.

Huomioithan, että lähettämiesi arvoseteleiden tulee kattaa koko osallistumismaksusi tai jäljelle jäävä osa tulee maksaa käteisenä. Arvoseteleistä ei saa palauttaa rahaa, jos lähetät niitä yli osallistumismaksusumman verran. Maksun voi kuitenkin maksaa seteleillä, vaikka maksu ei mene tasan setelin arvon kanssa, mutta silloin setelien arvon tulee ylittää osallistumismaksun suuruus. Tarkistathan, että seteleillä on vielä voimassaoloaikaa!