Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lauantain 9.9.2023 tapahtumaan tämän linkin kautta (myös joukkueilmoittautumiset)

ILMOITTAUTUMINEN 2023
Ilmoittautuminen: KiipFit Trail Run 11,8 km KiipFit Trail Run 22,5 km KiipFit Trail Run 45 km
31.5.2023 mennessä 41 e (Juoksija- tai S-Etukortti 36 e) 51 e (Juoksija- tai S-Etukortti 46 e) 61 e (Juoksija- tai S-Etukortti 56 e)
6.9.2023 mennessä 46 e (Juoksija- tai S-Etukortti 41 e) 56 e (Juoksija- tai S-Etukortti 51 e) 66 e (Juoksija- tai S-Etukortti 61 e)
Jälki-ilmoittautuminen 61 e 61 e 71 e

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 6.9.2023

Jälki-ilmoittautuminen kisakansliassa viimeistään 1,5 tuntia eli 90 minuuttia ennen kyseisen lähdön starttia.
Kisakanslia on avoinna perjantai-iltana 8.9. klo 18–19.15 ja kilpailupäivänä lauantaina 9.9. klo 8.30–16.

Alennukset yksittäisille juoksijoille
Juoksija- tai S-Etukortilla 5 euron alennus osallistumishinnoista 6.9.2023 saakka. Vain yksi alennus/osallistuja huomioidaan. Ryhmäilmoittautumisiin ei Juoksija- tai S-Etukortti-alennuksia.

Joukkuekilpailu
KiipFIT Trail Run -juoksuun voi osallistua myös joukkueittain. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan vähintään nelihenkisin joukkuein ja paremmuusjärjestys muodostuu neljän nopeimman yhteisajasta.

Joukkue voi olla seka-, mies- tai naisjoukkue ja se voi koostua eri sarjojen juoksijoista. Jos yrityksellä on enemmän kuin neljä juoksijaa, niin neljä nopeinta muodostavat ykkösjoukkueen, seuraavat kakkosjoukkueen jne. Joukkuekilpailuun voivat ottaa osaa esimerkiksi yritys-, kaveri- ja harrasteporukat.

Tarkennus
Joukkuekilpailussa voi olla juoksijoita eri sarjoissa, mutta heidän tulee juosta sama matka.

Joukkuekilpailun voittanut joukkue saa palkinnoksi osallistumisen neljälle vuoden 2024 KiipFIT Trail Run -tapahtumaan.

Ryhmähinnat joukkueille, juoksuryhmille ja firmaporukoille
Ryhmille 8–16 osallistujaa (2–4 joukkuetta) 10 prosentin alennus osallistumismaksuista. 17 osallistujaa tai enemmän sopimuksen mukaan. Itse maksavien ryhmät ja alle 8 osallistujan ryhmät voivat ilmoittautua normaalisti ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ilmoittautumismaksu sisältää 
Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisen tapahtumaan, osallistumismitalin, t-paidan, huollon reitillä, pukuhuone-, suihku-, sauna- ja uimahallipalvelut sekä maittavan ja runsaan pastaruokailun noutopöydästä juoksun jälkeen. Huomioithan, että jälki-ilmoittautuneille ruokailulipukkeita on rajoitetusti.

Palkinnot
Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan.

Pystyt maksamaan uudessa ilmoittautumisjärjestelmässä osallistumisesi liikuntaeduilla

Setelimuotoiset liikunta- ja kulttuuriedut ovat poistuneet maksutavoistamme ja olemme siirtyneet sujuviin, sähköisiin maksutapoihin. Liikuntaeduista ilmoittautumisessa ovat käytössä Smartumin, ePassin ja Eazybreakin maksunapit.

Kisapaikalla 8.–9.9. tehtävän jälki-ilmoittaumisen voi ainakin toistaiseksi (tilanne 26.12.2022) maksaa myös Edenredin tai Smartumin arvoseteleillä, Tyky-kuntoseteleillä tai käteisellä.

Huomioithan, että jälki-ilmoittautumisessa arvoseteleiden tulee kattaa koko osallistumismaksusi tai jäljelle jäävä osa tulee maksaa käteisenä. Tarkistathan, että seteleillä on vielä voimassaoloaikaa!

Tervetuloa mukaan!