Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lauantain 17.9.2022 tapahtumaan tämän linkin kautta (myös joukkueilmoittautumiset)

ILMOITTAUTUMINEN 2022
Ilmoittautuminen: KiipFit Trail Run 11,8 km KiipFit Trail Run 22,5 km KiipFit Trail Run 45 km
31.5.2022 mennessä 40 e (Juoksija- tai S-Etukortti 35 e) 50 e (Juoksija- tai S-Etukortti 45 e) 60 e (Juoksija- tai S-Etukortti 55 e)
14.9.2022 mennessä 45 e (Juoksija- tai S-Etukortti 40 e) 55 e (Juoksija- tai S-Etukortti 50 e) 65 e (Juoksija- tai S-Etukortti 60 e)
Jälki-ilmoittautuminen 60 e 60 e 70 e

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 14.9.2022

Jälki-ilmoittautuminen kisakansliassa viimeistään 1,5 tuntia eli 90 minuuttia ennen kyseisen lähdön starttia.
Kisakanslia on avoinna perjantai-iltana 16.9. klo 18–19.15 ja kilpailupäivänä lauantaina 17.9. klo 9.30–16.

Alennukset yksittäisille juoksijoille
Juoksija- tai S-Etukortilla 5 euron alennus osallistumishinnoista 14.9.2022 saakka. Vain yksi alennus/osallistuja huomioidaan. Ryhmäilmoittautumisiin ei Juoksija- tai S-Etukortti-alennuksia.

Joukkuekilpailu
KiipFIT Trail Run -juoksuun voi osallistua myös joukkueittain. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan vähintään nelihenkisin joukkuein ja paremmuusjärjestys muodostuu neljän nopeimman yhteisajasta.

Joukkue voi olla seka-, mies- tai naisjoukkue ja se voi koostua eri sarjojen juoksijoista. Jos yrityksellä on enemmän kuin neljä juoksijaa, niin neljä nopeinta muodostavat ykkösjoukkueen, seuraavat kakkosjoukkueen jne. Joukkuekilpailuun voivat ottaa osaa esimerkiksi yritys-, kaveri- ja harrasteporukat.

Joukkuekilpailun voittanut joukkue saa palkinnoksi osallistumisen neljälle vuoden 2023 KiipFIT Trail Run -tapahtumaan.

Ryhmähinnat joukkueille, juoksuryhmille ja firmaporukoille
Ryhmille 8–16 osallistujaa (2–4 joukkuetta) 10 prosentin alennus osallistumismaksuista. 17 osallistujaa tai enemmän sopimuksen mukaan. Itse maksavien ryhmät ja alle 8 osallistujan ryhmät voivat ilmoittautua normaalisti ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ilmoittautumismaksu sisältää 
Ilmoittautumismaksu sisältää osallistumisen tapahtumaan, osallistumismitalin, tuotekassin, huollon reitillä, pukuhuone-, suihku-, sauna- ja uimahallipalvelu sekä lauantain kilpailuissa maittavan ja runsaan pastaruokailun noutopöydästä juoksun jälkeen. Huomioithan, että jälki-ilmoittautuneille ruokailulipukkeita on rajoitetusti.

Tuhannelle ensimmäiseksi osallistumisensa varmistaneelle ja kilpailunumeronsa noutaneelle runsas tuotekassi.

Palkinnot
Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan.

Pystyt maksamaan uudessa ilmoittautumisjärjestelmässä osallistumisesi liikuntaeduilla

Osallistumismaksun voit maksaa myös Edenred-virkeseteleillä tai -mobiilimaksulla, Smartum-seteleillä ja verkkomaksulla, Tyky-kuntoseteleillä, Eazybreak-maksulla tai ePassilla.

Huomioithan, että lähettämiesi arvoseteleiden tulee kattaa koko osallistumismaksusi tai jäljelle jäävä osa tulee maksaa käteisenä. Arvoseteleistä ei saa palauttaa rahaa, jos lähetät niitä yli osallistumismaksusumman verran. Maksun voi kuitenkin maksaa seteleillä, vaikka maksu ei mene tasan setelin arvon kanssa, mutta silloin setelien arvon tulee ylittää osallistumismaksun suuruus. Tarkistathan, että seteleillä on vielä voimassaoloaikaa!

Setelimuotoiset liikunta- ja kulttuuriedut ovat poistuneet maksutavoistamme kokonaan ja olemme siirtyneet sujuviin, sähköisiin maksutapoihin. Ilmoittautumisessa ovat käytössä Smartumin, ePassin ja Eazybreakin maksunapit. Paperiset arvosetelit eivät enää kelpaa maksuvälineenä.

Tervetuloa mukaan!