Joukkuekisa

Molempien matkojen (KiipFIT Trail Run ja maastokymppi) kilpasarjoihin voi osallistua myös joukkueittain. Joukkuekisaan ilmoittaudutaan vähintään nelihenkisin joukkuein ja paremmuusjärjestys muodostuu neljän nopeimman yhteisajasta.

Joukkue voi olla seka-, mies- tai naisjoukkue ja se voi koostua eri sarjojen juoksijoista. Jos joukkueessa on enemmän kuin neljä juoksijaa, niin neljä nopeinta muodostavat ykkösjoukkueen, seuraavat kakkosjoukkueen jne. Joukkuekilpailuun voivat ottaa osaa myös esimerkiksi kaveri- ja harrasteporukat.

Palkitseminen
Joukkuekisan voittaneet joukkueet palkitaan neljän henkilön osallistumisella vuoden 2021 KiipFIT Trail Run -tapahtumaan ja kunniakirjalla.

Ryhmähinnat joukkueille
Ryhmille 8–16 osallistujaa (2–4 joukkuetta) 10 prosentin alennus osallistumismaksuista. 17 osallistujaa tai enemmän sopimuksen mukaan. Itse maksavien ryhmät ja alle 8 osallistujan ryhmät voivat ilmoittautua normaalisti ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ryhmäilmoittautumisiin ei muita alennuksia.

Ilmoittautuminen
Joukkuekisaan ilmoittautuneet joukkueet julkaistaan ilmoittautumisen jälkeen täällä. Ilmoittautumiset näkyvät myös osallistujaluettelossa heti kun ilmoittautumismaksu näkyy pankkitilillämme. Joukkuekisasta ei peritä erillistä maksua joukkueelta.

Ilmoittaudu joukkuekisaan