Uudistettu KiipFIT Trail Run 11.9.2021

KiipFIT Trail Run -tapahtumaa on uudistettu vuodelle 2021 kilpailijoiden toiveiden perusteella. Kiipulan palveluihin, tapahtuman järjestelyihin sekä esimerkiksi ruokailuun ja tuotekassiin on oltu hyvinkin tyytyväisiä, mutta hyväksi tai jopa erinomaiseksikin kehuttuun reittiin on toivottu vähän vaihtelua.

– Lähdimme heti syksyn kilpailun jälkeen kartoittamaan uusia polkuja, ja päädyimme sitten siihen, että reittejä uudistettaessa myös matkoja tarkastettiin, KiipFIT Trail Runin kilpailunjohtaja Sami Jalonen kertoo.

Uudistusten myötä varsinkin pitemmälle lenkille lisättiin polkua sekä samalla myös tietenkin nousumetrejä. Reittimatkat myös hieman kasvoivat, mutta samalla saatiin myös reittien merkkausta yhtenäistettyä.

– Uusilla reiteillä eivät ainoastaan ylämäet todennäköisesti tuota haasteita, vaan myös alamäessa saa olla tarkkana. Varsinkin Lystinvuoren alamäki on jo uudenlainen haaste tämän kilpailun historiassa, Jalonen lisää.

Reitit pähkinänkuoressa
11,8 kilometriä
  • Aloittelevan polkujuoksijan tai kävelijän unelma.
  • Pääset nauttimaan Kiipulan upeista maastoista ja Matinvuorelta avautuvasta maisemasta.
22,5 kilometriä
  • Syksyn 2021 pitkälle matkalle on saatu vielä enemmän nousua, sillä reitti sisältää nousut Matinvuorelle, Hakamäen soramontulle ja siis nyt myös Lystinvuorelle.
45 kilomeriä
  • Kilpailun uutuus – tarjolla todellinen kestävyysmatka!
  • Tämä reitti kiertää kaksi kertaa 22,5 kilometrin kierroksen eli pääset nauttimaan kaikesta tuplasti.

Viime syksyn kilpailun jälkeen keräsimme jälleen palautetta tapahtumasta. Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme yhden osallistumisen yhteystietonsa jättäneiden kesken. Tällä kertaa voittaja on Johannes Pulkkinen. Olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.